вівторок, 12 травня 2020 р.

12 ТРАВНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ




У медсестри сьогодні свято,
Для неї це найкраща мить.
Роботи в неї так багато,
Нема коли очей їй затулить!

Завжди охайна, в білому халаті,
Спішить на поміч кожному із нас,
І простирадла всім замінить у палаті,
І на сторожі вона кожен час!
І в день чудовий, міжнародний,
Ми хочемо Вам щиро побажати:
Натхнення Вам в такій важкій роботі,
І буде Вам всесвітня благодать!

12 травня відзначається День медичної сестри. Серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосерднішими справедливо вважають фах медсестри, акушерки, фельдшера. Адже основними рисами людей, які їх обрали, є самовідданість і жертовність. Недаремно ті, хто у найтяжчі хвилини свого життя потребує особливої уваги та опіки, називають Вас своїми янгелами-охоронцями, а за даними статистики, саме на плечі медсестер лягає близько 80% всього догляду за хворими.
За Ваш невтомний труд, що межує з героїзмом – низький Вам уклін і найкращі побажання. За Вашу скромність і вірність обов’язку – честь і шана. За Ваші недоспані ночі нехай віддячить Вам доля сторицею радості, добра і любові. І нехай Ваша праця ніколи не буде непоміченою в суспільстві, якому Ви віддаєте роки свого життя і звитяжної праці.
     Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, миру, поваги, успіхів та оптимізму!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про проведенння Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»

  Готовність дитини до шкільного навчання. Що це означає? Правова база рішення батьків про вступ дитини до школи. Позиції та твердження щодо...