вівторок, 18 жовтня 2022 р.

СПІЛЬНОТЕКА ВІД ЮНІСЕФ

 БАЗА ЗНАНЬ «СПІЛЬНОТЕКА» МІСТИТЬ КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ ТА БАТЬКІВ

«Спільнотека» – новий помічник для вчителів і вихователів. Це база знань з навчальними та розвивальними матеріалами, яка допоможе організувати та урізноманітнити освітній процес. На сайті педагоги знайдуть освітні мультфільми, комікси, розмальовки, брошури та інші електронні та друковані матеріали з тем безпеки, харчування, здоров’я та гігієни для дітей віком 3-6 років. Їх можна використовувати в електронному форматі або роздрукувати.

СПІЛЬНОТЕКА ВІД ЮНІСЕФ

СПІЛЬНОТЕКА — це каталог діджитал та друкованих матеріалів із тем безпеки, харчування, здоров’я та гігієни, психологічної та соціальної підтримки тощо. Всі матеріали розроблені консультантами Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та експертами в різних галузях і мають на меті допомогти сім’ям, які постраждали від війни, переселенцям, молоді, дітям, освітянам, медикам, соцпрацівникам та іншим.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про проведенння Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»

  Готовність дитини до шкільного навчання. Що це означає? Правова база рішення батьків про вступ дитини до школи. Позиції та твердження щодо...